Komplektas medžių genėjimui profesionalams + Dovana

119.00Nemokamas pristatymas!

SKU: 36541683

Įsigykite komplektą ir gaukite dovanų galąstuvą FALKET

Į komplektą įeina viskas ko reikia medžių genėjimui atlikti:
1) Lenktas pjūklas Due Buoi Karate su dėklu, ilgis 330 mm.
2) Sodo tepalas Baum-Pflaster, 1 kg.
3) Sodo sekatorius Falket 2020 Evo Moon.

Aprašymas

Į KOMPLEKTĄ ĮEINA:

1) LENKTAS PJŪKLAS DUE BUOI KARATE RS 210/33 SU DĖKLU, ILGIS 330 mm 

SAVYBĖS IR PRIVALUMAI

  • Lenktas pjūklas Due Buoi Karate RS 210/33 su dėklu naudojamas profesionaliam medžių genėjimui.
  • Plienas su dideliu anglies kiekiu – Kietumas: HRC 57/58.
  • Antikorozinė chromo danga.
  • Pjūklo dantys grūdinti lazerio impulsu.
  • Ergonomiškas rankena: plastikas ir guma.
  • Geležtės valymas po darbo nuo dervos, sakų, pelėsių, įvairių mikroorganizmų atliekamas labai lengvai.
  • Dantų žingsnis: 4 mm.
  • Svoris: 300 g.
  • Geležtės ilgis: 330 mm.
  • Pagaminta Italijoje.

2) SODO TEPALAS BAUM-PFLASTER, 1 kg

Sodo tepalas skirtas vaismedžių, dekoratyvinių medžių, žaizdoms po genėjimo, skiepijimo, akiavimo bei saulės apdegintai žievei užgydyti. Tepalas gydo pjūvių vietas ir apsaugo nuo neigiamo atmosferos poveikio. Žaizdą gerai išvalyti ir aptepti.

NAUDOJIMAS

Medžio žaizdas, padarytas pjūvių, šalčio, laukinių žvėrių, vėjo ir pan., kruopščiai nuvalykite.  Pašalinkite atsiplėšusią žievę. Jei reikia, išlyginkite žaizdos kraštus. Užtepkite sodo tepalą ant žaizdos ir už jos krašto – tai apsaugo žaizdą nuo drėgmės patekimo ir nuo žaizdos kraštų išdžiūvimo. Pagreitina žaizdų ir įpjovimų gijimą. Vėžinės žaizdos turi būti išpjaunamos iki sveikos medienos ir užtepamos sodo tepalu. +

Naudoti tik sausu oru. Baigę darbą nuvalykite produkto likučius nuo šepetėlio ir sandariai uždarykite dangtelį. Galima naudoti ir esant žemesnei nei 0 °C lauko temperatūrai (tačiau gaminio temperatūra turi būti bent apie 10 °C).
Dėmesio: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Degus, laikyti atokiai nuo karščio/kibirkščių/atviros liepsnos/karštų paviršių.
Gamintojas: F. Schacht GmbH & Co. KG, Vokietija.

3) SODO SEKATORIUS FALKET 2020 EVO MOON


TECHNINĖS CHARAKTERISTIKOS

    • Sekatoriaus ašmenys su teflono (PTFE) danga.
    • Ilgis: 21cm.
    • Svoris: 232 g.
    • Maksimalus pjovimo skersmuo: 30 mm.
    • Ergonominės kalto aliuminio rankenos.
    • “EasyBlock” užrakto sistema.
    • Pagaminta Italijoje.

 

KARŠTAI KALTOS AŠMENYS

FALKET gaminių peiliukai pagaminti iš karštai kalto plieno, praturtinto dideliu aukščiausios kokybės anglies kiekiu. Šis procesas suteikia peiliams geriausias charakteristikas, o vėlesnis terminis apdorojimas su galutiniais rezultatais HRC 56-58 pjovimo briaunoje ir galandimas CNC mašinomis garantuoja švarius didelių šakų pjūvius ir krašto sandarumą. g

 

LENGVUMAS IR TVIRTUMAS

Lengvumas ir tvirtumas yra geriausios visų FALKET gaminių savybės.
Daugybė tyrimų ir bandymų leido nustatyti idealias medžiagas ir lydinius, leidžiančius naudoti įrankius, kurie nevargina ir yra atsparūs nusidėvėjimui.

 

 

LENGVA UŽRAKTO SISTEMA

Saugumas ir produktyvumas. Nauja novatoriška sistema leidžia atrakinti ir užrakinti sekatorių vienu rankos judesiu.

 

Sodo sekatorius su teflono (PTFE) danga turi kelis privalumus, kurie padidina jo naudojimo efektyvumą ir patogumą:
  1. Mažesnis trinties koeficientas: Teflono danga sumažina trintį tarp sekatoriaus ašmenų, leidžiant jiems lengviau ir sklandžiau judėti vienam pro kitą. Tai reiškia, kad reikia mažiau jėgos perpjauti storus arba kietus augalų stiebus ir šakas, taip pat sumažina rankų nuovargį ilgalaikio naudojimo metu.
  2. Nelimpantis paviršius: dėl teflono dangos ant sekatoriaus ašmenų neprilimpa sultys ir kitos augalinės medžiagos, kurios paprastai susikaupia ant įprastų sekatorių ašmenų. Tai padeda išlaikyti ašmenis švarius ir užtikrina efektyvesnį ir švaresnį pjovimą.
  3. Atsparumas korozijai: teflono danga taip pat apsaugo metalo ašmenis nuo drėgmės ir kitų koroziją sukeliančių veiksnių. Tai svarbu, nes sodo įrankiai dažnai veikiami drėgmės, ypač naudojant juos lauke arba plaunant po naudojimo.
  4. Lengvas valymas ir priežiūra: sekatoriaus ašmenis lengviau išvalyti nuo augalų likučių ir purvo dėka teflono dangos. Tai palengvina įrankio priežiūrą ir ilgina jo tarnavimo laiką.
  5. Geresnė pjaustymo kokybė: mažesnė trintis ir nelimpantis paviršius prisideda prie lygesnio ir tikslaus pjovimo, kuris yra ypač svarbus dirbant su jautriais ar dekoratyviniais augalais, nes sumažinama žalą augalui.

FALKET įmonė įkurta 1972 metais Premanoje (Šiaurės Italijoje), nuo senų laikų visame pasaulyje žinomame stalo įrankių ir pjaustymo gaminių miestelyje. Įmonė reprezentuoja amatininko realybę, kuri įgauna vis svarbesnį vaidmenį profesionalių, genėjimui ir sodininkystei skirtų rankinių įrankių rinkoje. FALKET asortimente yra: šakų genėtuvai, gyvatvorių žirklės, profesionalios žirklės su aliuminio rankenomis, sodo sekatoriai, derliaus nuėmimo žirklės, rankiniai sodo pjūklai, teleskopiniai sodo pjūklai, akumuliatoriniai sekatoriai ir pjūklai. Visi gaminiai naudojami pačioms įvairiausioms funkcijoms: profesionaliam genėjimui, krūmų pjovimui, miškų ir takų retinimui, smulkiems hobio darbams ar tiesiog namų sodo priežiūrai.

Bet kokiam naudojimui FALKET gaminiai yra galingo, tobulo ir tikslaus pjovimo garantija kartu su pastebimu lengvumu ir kokybe, kurios vis labiau geidžia ir vertina kiekvienas vartotojas. Falket įrankiai pasižymi tvirtumu, tikslumu ir garantuotu ilgaamžiškumu.

Kiekvienam gaminiui yra atsarginių dalių, kad būtų galima greitai ir paprastai pakeisti bei atkurti originalų veikimą. FALKET kiekvienam gaminiui suteikia garantiją dėl gamybos defektų, naudojant pagal numatytą gaminio naudojimo paskirtį.

Vaismedžių genėjimo sėkmė priklauso ne tik nuo to, kaip apkarpysit savo medžius, bet ir kuo tai padarysit!

Bet kokiu atveju genėjimas – papildomas stresas bet kuriam medžiui, nes tam tikra prasme mes jį operuojame: šaliname, trumpiname, darome pjūvius, valome ir pan. Natūralu, kad po tokios operacijos lieka žaizdos, skausmingos medžiams bei krūmams, kaip ir bet kokiam kitam gyvam organizmui. Per negyjančią žaizdą į medieną ir žievę gali patekti įvairios pavojingos ligos, pavyzdžiui, tokios, kaip obelų vėžys.

Todėl labai svarbu, kad šios žaizdos užgytų kuo greičiau!

Atskleisime jums paslaptį, ką reiktų daryti, kad žaizdos gytų ilgai arba negytų niekada – karpykite nekokybiškais, neaštriais, blogai sureguliuotais įrankiais ir medžių ligos bus garantuotos! Atšipę įrankiai ne pjauna, o plėšo ir spaudžia audinį, palieka šerpetų, dėl kurių žaizdos užgyja lėtai arba neužgyja niekada!

Išeitis yra paprasta – dirbti reikia tik su kokybiškas, aštriais įrankiais, kurių dėka medžių žaizdos užgis greitai, dar nepatekus į jas ligas sukeliantiems organizmams. Medžiai savo ruožtu už tokį rūpestingumą su kaupu atsilygins jums dosniu derliumi.

Savo darbui mes jau seniai naudojame tik kokybiškus įrankius.

Žemiau pateikiami pagrindiniai reikalavimai įrankiams, su kuriais, esu tikras, sutiksite ir jūs: Svarbiausia yra pjovimo dalių patvarumas ir ilgaamžiškumas. Jūs gi nenorite, kad jūsų sekatorius atšiptų kas 20-30 pjūvių, ir eitumėte jo galąsti, kai darbas virte verda. Tačiau atidėdami aštrinimą, mes tik kenkiam medžiams, užuot jiems padėję.

Įrankiai turi būti patogūs, nes darbas sode turėtų teikti malonumą, o ne sukelti streso ir įtampos.

Mes pasirengę mokėti pinigus tik už tokius įrankius, kurie tarnaus ilgą laiką ir atsipirks net ne tiek pinigais, kiek mūsų teigiamomis emocijomis, o tai reiškia ir sveikata.

Dažniausiai parduotuvėje galima rasti daug pigių genėjimo įrankių, tačiau atitinkamai prastos kokybės. Be abejo, tokie sekatoriai yra daug pigesni, bet tiek jų tarnavimo laikas, tiek visos kitos savybės toli gražu nėra idealūs. Tokių sekatorių ašmenys ne tik greitai atšimpa, bet ir esant šiek tiek didesnei apkrovai deformuojasi, dėl ko tokį įrankį lieka tik išmesti.

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Būkite pirmas aprašęs “Komplektas medžių genėjimui profesionalams + Dovana”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *