Aprašymas
SchachtBio natrio vandenilio karbonatas pakeičia pH reikšmę į šarminę ribą.
Kenksmingi grybai, tokie kaip miltligė ar obuolių rauplės, labai jautriai reaguoja į didesnį pH. Taip mes nenaikiname ligų sukėlėjus, o tiesiog sudarome jiems nepalankias augimo sąlygas.
Naudojimas: Išmatuokite reikiamą produkto kiekį (matavimo taurelę pakuotės viduje) ir ištirpinkite vandenyje pagal lentelę Gausiai apipurkškite tiek viršutinę, tiek apatinę lapų puses, kol jie pradės lašėti. Naudojama nuo išskleisto antrojo lapo ar lapų poros iki visiško vaisių sunokimo. Esant galimybei preparato nepurkšti ant žiedpumpurių ar žiedų. Purškiama esant sausam orui, ryte arba vakare.
Purškiami augalai neturi būti tiesioginiuose saulės spinduliuose (vandens lašų „degančio stiklo efektas“).
Laikykitės dozių, nenaudokite per didelės dozės!
Didesnė nei 10-20 g/l koncentracija gali būti netoleruojama (fitotoksiška). Vartojant nuo obuolių rauplių, ne daugiau kaip 10 g/l. Prieš naudojant dideliu mastu, reikia patikrinti koncentracijos toleranciją.
Pastabos: Naudokite tik pagal naudojimo lentelę. Laikykitės bendrų higienos taisyklių. Vartojant nevalgyti, negerti ir nerūkyti. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsiai ir be šalčio. Laikyti atokiai nuo maisto, gėrimų ir pašarų. Bendra higiena: prieš vartojimą kruopščiai nuplaukite apdorotus vaisius ir daržoves. Atkreipkite dėmesį į laukimo laiką po paskutinio purškimo (karencija).
Violeta Jankūnienė (įsigijo produktą) –
Rimvalda Kaikarienė (įsigijo produktą) –