Aprašymas
NAUDOJIMAS
Burgundijos skysčiu rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai:
- Chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimai).
- Deformacijos.
- Baltos ir pilkos apnašos.
- Dėmės.
- Lapų kritimas.
- Džiūvimas.
- Nekrozės (audinių ar augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.
Burgundijos mišinys ruošiamas iš vario sulfato, kalcinuotos (skalbiamosios) sodos ir vandens, juos sumaišant santykiu 1:1,25:100. Dažniausiai vartojamas 1 % tirpalas.
10 l tirpalo paruošimas: 10 l vandens, 100 g vario sulfato ir 125 g skalbiamosios sodos.
Ruošiant Burgundijos skystį 5 litruose vandens ištirpinkite vario sulfatą, o likusiuose 5 litruose – 125 g skalbiamosios sodos. Tada iš lėto maišydami supilkite sodos tirpalą į vario sulfato tirpalą.
Burgundijos skystis veiksmingiausias, kai jautrios augalo dalys padengiamos tolygiu apsauginiu sluoksniu. Šis mišinys ypač tinkamas naudoti gėlėms, kadangi taip intensyviai nenudažo augalų ir nekenkia prekinei išvaizdai.
DĖMESIO! Nenaudokite labai stiprios koncentracijos tirpalų, gali apdeginti augalus.
Augalai purškiami ramybės būsenoje. Kai pasirodo lapeliai purškimo normą mažinkite per pusę arba rinkitės kitą produktą: COPFORT.
Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.
Eugenija S. (įsigijo produktą) –
ovidijus Ovidijus (įsigijo produktą) –
Loreta Macijauskuenė (įsigijo produktą) –
Danute Parnarauskiene (įsigijo produktą) –