“Hozelock EasyMix 2 viename sukamas komposteris” - įdėtas į krepšelį Krepšelis
Bokashi virtuvinių komposterių rinkinys Organko Essential (2 vnt.)
93.00€
SKU: 102198
VISAS virtuvės atliekas paverskite kompostu, kuriame gausu maistinių medžiagų.
Pagrindiniai privalumai:
Virtuviniame komposteryje pagaminsite aukščiausios kokybės organines trąšas patys.
Visas organines virtuvės atliekas galima kompostuoti, ne tik augalines atliekas, bet ir stalo likučius, žuvį bei mėsą.
Skystos trąšos pagaminamos vos per 5 dienas, o kompostas jūsų augalams per 15–20 dienų.
Hermetiškas, be nemalonaus kvapo.
Šis produktas:Bokashi virtuvinių komposterių rinkinys Organko Essential (2 vnt.)
VISAS virtuvės atliekas paverskite kompostu, kuriame gausu maistinių medžiagų!
Bokashi komposteris užtikrina 100% kompostavimą namuose, todėl galite nustoti išmesti savo virtuvės atliekas į sąvartyną. Visas maisto atliekas galima fermentuoti hermetiškame Bokashi krepšyje, pridedant Bokashi granulių.
Japonijoje išrastų Bokashi granulių sudėtyje naudojamas sėlenų ir veiksmingų mikroorganizmų derinys, kuris veikia kaip komposto aktyvatorius ir kompostuoja visas biologines virtuvės atliekas, ne tik augalines atliekas, bet ir stalo likučius, mėsą, žuvį ir pieno produktus – gausite trąšų skystį vos per 5 dienas, o kompostą vos per 15–20 dienų.
KOMPLEKTĄ SUDARO
2 vnt. virtuviniai komposteriai po 15,3L.
1 vnt. pagrindas.
1 kg Bokashi kompostavimo granulių.
Dozavimo puodelis.
Dozavimo samtelis Bokashi granulėms.
Nusausinimo sietelis.
Rankena.
Atliekų grūstuvėlis.
Spalva: kreminė-balta.
Svoris: 2.57 kg.
Garantinis periodas: 2 metai.
APDOVANOJIMAS UŽ KOKYBĘ IR SOCIALINĘ ATSAKOMYBĘ.
2023 m. „ORGANKO“ linijai buvo įteiktas „Etiško stiliaus“ apdovanojimas dėl aplinkai nekenksmingų medžiagų, išteklius tausojančios gamybos ir sąžiningos bei socialiai atsakingos gamybos. 2024 m. ji taip pat gavo Europos kokybės EQTM sertifikatą.
NOVATORIŠKAS DIZAINAS. Ši modulinė kompostinė gali būti naudojama su kompostinės pagrindu arba be jo. Pagrindas yra modernus sprendimas visiems, kuriems sunku išleisti bokaši skystį iš kompostinės. Su pagrindu jums nebereikia apversti kompostinės – tiesiog atsukite čiaupą ir štai!
MAISTO ATLIEKAS PAVERSKITE NAUJAIS IŠTEKLIAIS. Maisto atliekas naudokite kaip auksą savo sodui! Bokashi kompostavimas sukuria du vertingus šalutinius produktus: maistinių medžiagų turtingą kompostą jūsų sodui ir „skystojo aukso“ trąšas, pagamintas iš fermentuotų skystų šalutinių produktų.
BOKASHI – EFEKTYVUS JAPONIŠKAS METODAS. Užuot tradiciniu kompostavimu lauke, japoniškas Bokashi metodas naudoja specialias sėlenas su mikroorganizmais, kad fermentuotų jūsų atliekas. Šis procesas vos per kelias savaites sukuria maistinių medžiagų turtingą kompostą jūsų sodui, tuo pačiu išlaikant bekvapį kompostą.
BOKASHI IR TRADICNIS KOMPOSTAS. Palyginti su tradicinėmis komposto krūvomis, fermentuota bokashi masė suyra daug greičiau, kai tik įdedama į dirvožemį. Taip yra todėl, kad fermentacijos procesas jau iš dalies suskaido organines medžiagas, todėl dirvožemio mikrobams jas lengviau toliau skaidyti.
MAISTINĖS MEDŽIAGOS JŪSŲ SODUI. Bokashi metodas apsaugo nuo maisto puvimo ir užtikrina maistinių medžiagų turtingą komposto pagrindą. Efektyvūs mikroorganizmai skaido sudėtingas organines medžiagas maisto atliekose į paprastesnes formas, kurias augalai gali lengvai įsisavinti. Tai reiškia, kad padidėja būtinų maistinių medžiagų, tokių kaip azotas, fosforas ir kalis, kiekis, kurios yra labai svarbios sveikam augalų augimui.
SKYSTAS AUKSAS AUGALAMS. Bokashi skystis yra gana koncentruotos, sodrios trąšos, kurias prieš naudojant augalams reikia praskiesti. Rekomenduojamas skiedimo santykis paprastai svyruoja nuo 1:200, priklausomai nuo numatyto naudojimo.
BEKVAPĖ VIRTUVĖ. Bokashi fermentacija vyksta sandariame inde, efektyviai sulaikančiame kvapus. Be to, pats fermentacijos procesas suskaido kvapiuosius junginius, todėl įmaišius į dirvą galutinis produktas tampa mažiau aštrus.
PAPRASTAS VALYMAS. Lygus vidus ir indaplovėje plaunamos dalys užtikrina, kad valymas būtų vienas juokas. Dabar galite kompostuoti užtikrintai ir išlaikyti savo virtuvę spindinčiai švarią. Jūsų ORGANKO kompostinė sukurta taip, kad ją būtų lengva prižiūrėti.
DERINKITE SU ORGANKO DAILY. Surinkite kasdienius maisto likučius su ORGANKO Daily, tada fermentuokite juos savo Bokashi šiukšliadėžėje, kad susidarytų maistinių medžiagų turtingas kompostas. Dizaino požiūriu šie du produktai puikiai dera prie jūsų virtuvės stalviršio.
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA
Padėkite 20 ml aktyvatoriaus kibiro apačioje.
Supjaustykite mažais gabalėliais, kad paspartintumėte kompostavimą.
Supilkite maisto atliekas.
Sutrombuokite atliekas, kad pašalinti oro kišenes.
Ant kiekvieno atliekų sluoksnio uždėkite 20 ml Bokashi granulių.
Uždėkite dangtelį ir įsitikinkite, kad dangtis sandariai uždarytas.
Kas 3–5 dienas naudokite skystas trąšas*.
Po 14 dienų kompostas paruoštas**.
*Skysčiai naudojami kaip augalų trąšos, 1/100 dozės. Kai kibiras bus pilnas, palikite jį uždarytą 14 dienų. Kas 3–5 dienas atidarykite vožtuvą, kad surinktumėte fermentacijos skystį.
**Pilamas į išorinį komposterį, kad būtų praturtintas kompostas. Arba sumaišykite atliekų masę su žemę, kad patręšti dirvą.
Atsiliepimai
There are no reviews yet
Būkite pirmas aprašęs “Bokashi virtuvinių komposterių rinkinys Organko Essential (2 vnt.)” Atšaukti atsakymą
Atsiliepimai
There are no reviews yet