Fermentuota aviečių lapų arbata

4.29

Prekės kodas: 01AV

Fermentuota aviečių lapų arbata.
Aromatinga ir labai naudinga.
Grynasis kiekis: 30 g.
Fermentacijos laikas: 24 val.
Sudedamosios dalys: Fermentuoti aviečių lapai.
Pagaminta Lietuvoje.

Neturime

Aprašymas

PRIVALUMAI

  • Aviečių arbata liaudies medicinoje dažnai vartojama įvairioms ligoms gydyti.
  • Ji naudinga vaikams ir suaugusiems ir gali padėti kai jie karščiuoja dėl peršalimo, gripo, anginos ar kitų virusinių infekcijų.
  • Aviečių lapų arbata slopina uždegimus, viduriavimą, vėmimą, mažina karščiavimą, skatina prakaitavimą, tonizuojamai veikia organizmą.
  • Nustatyta, kad aviečių lapų arbata veiksmingai malšina mėnesinių sukeltus skausmus.
  • Aviečių lapų nuoviru skalaujama burna ir gerklė sergant angina, gerklės ir burnos gleivinės uždegimu.
  • Šilti kompresai su aviečių lapų nuoviru dedami ant sunkiai gyjančių odos opų, nudegimų, išsiplėtusių venų mazgų.
  • Fermentuota arbata visada skanesnė ir aromatingesnė už tiesiog išdžiovintus augalų lapus.
  • Fermentacijos metu atsiranda daug naujų naudingų medžiagų, kurių nerasime tiesiog džiovintuose lapuose.
  • Aviečių lapų sudėtyje yra organinės rūgštys, flavonoidai, vitaminai C, E, K, jodas, kalis, taninai, folio rūgštis.
  • Salicilatai slopina uždegimą ir mažina kūno temperatūrą.
  • Surinkta ir fermentuota Lietuvos miškuose mūsų rankom.

PASTABOS

  • Nėštumo pradžioje aviečių lapų arbata reikia vengti.
  • 3 paskutinius nėštumo mėnesius arbatą vartoti labai atsargiai.
  • Negalima vartoti kartu su cukraus kiekį kraujyje mažinančiais vaistais.
  • Sergantys inkstų ligomis ir podagrą, prieš vartodami aviečių preparatus pasitarti su gydytoju.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Fermentuota aviečių lapų arbata”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.