Fermentuota aviečių lapų arbata

4.29

SKU: 01AV

Fermentuota aviečių lapų arbata.
Aromatinga ir labai naudinga.
Grynasis kiekis: 30 g.
Fermentacijos laikas: 24 val.
Sudedamosios dalys: Fermentuoti aviečių lapai.
Pagaminta Lietuvoje.

Neturime

Aprašymas

PRIVALUMAI

  • Aviečių arbata liaudies medicinoje dažnai vartojama įvairioms ligoms gydyti.
  • Ji naudinga vaikams ir suaugusiems ir gali padėti kai jie karščiuoja dėl peršalimo, gripo, anginos ar kitų virusinių infekcijų.
  • Aviečių lapų arbata slopina uždegimus, viduriavimą, vėmimą, mažina karščiavimą, skatina prakaitavimą, tonizuojamai veikia organizmą.
  • Nustatyta, kad aviečių lapų arbata veiksmingai malšina mėnesinių sukeltus skausmus.
  • Aviečių lapų nuoviru skalaujama burna ir gerklė sergant angina, gerklės ir burnos gleivinės uždegimu.
  • Šilti kompresai su aviečių lapų nuoviru dedami ant sunkiai gyjančių odos opų, nudegimų, išsiplėtusių venų mazgų.
  • Fermentuota arbata visada skanesnė ir aromatingesnė už tiesiog išdžiovintus augalų lapus.
  • Fermentacijos metu atsiranda daug naujų naudingų medžiagų, kurių nerasime tiesiog džiovintuose lapuose.
  • Aviečių lapų sudėtyje yra organinės rūgštys, flavonoidai, vitaminai C, E, K, jodas, kalis, taninai, folio rūgštis.
  • Salicilatai slopina uždegimą ir mažina kūno temperatūrą.
  • Surinkta ir fermentuota Lietuvos miškuose mūsų rankom.

PASTABOS

  • Nėštumo pradžioje aviečių lapų arbata reikia vengti.
  • 3 paskutinius nėštumo mėnesius arbatą vartoti labai atsargiai.
  • Negalima vartoti kartu su cukraus kiekį kraujyje mažinančiais vaistais.
  • Sergantys inkstų ligomis ir podagrą, prieš vartodami aviečių preparatus pasitarti su gydytoju.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Fermentuota aviečių lapų arbata”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *